Λαχανικά

Πολλοί κάτοικοι της πόλης, στο διαμέρισμά τους στην πόλη, ονειρεύονται μια μέρα να έχουν τον δικό τους κήπο λαχανικών επειδή καλλιεργούν λαχανικά στον κήπο τους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: οργανικό προϊόν χωρίς φυτοφάρμακα, τοπική κατανάλωση χωρίς ρύπανση λόγω μεταφοράς, εξοικονόμηση χρημάτων, ποιότητα υγιεινής διατροφής κλπ. Αλλά η κηπουρική είναι επίσης ένα πάθος για τους άλλους, καθώς και ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να νιώσετε καλά με τα φυτά. Ευτυχώς, αυτό το προνόμιο δεν περιορίζεται πλέον μόνο στους ιδιοκτήτες κήπων στην ύπαιθρο, διότι είναι πλέον δυνατό, φθηνό και εύκολο να δημιουργήσετε τον δικό σας κήπο κουζίνας στο σπίτι ή στο διαμέρισμά του.

Φυτική καλλιέργεια σε κλειστούς χώρους κάτω από λαχανικά LED:

Ποια είναι τα λαχανικά που μπορούν να καλλιεργηθούν στην εσωτερική καλλιέργεια κάτω από μια λυχνία LED για κήπους; Όλα! Είναι μόνο θέμα τόπου ... Ανεξάρτητα από τις εποχές, μπορείτε να καλλιεργήσετε τώρα τα αγαπημένα σας λαχανικά όλο το χρόνο!

Μεταξύ των κύριων λαχανικών που μπορούν να καλλιεργηθούν είναι: ντομάτες, πιπεριές, πιπεριές, κολοκυθάκια, καρότα, μαρούλι, σπανάκι, μαρούλι, ρόκα, πιπεριές, πιπεριές, κολοκυθάκια, καρότα, μαρούλι, σπανάκι, μαρούλι, ρόκα, λαχανάκια Βρυξελλών, mung φασόλια, σιτάρι χόρτο, το κράμβες σγουρές, γογγύλια, γογγυλοκράμβες, σελινόριζα, παστινάκες, ηλίανθου, τα μπιζέλια, ραβέντι, τα μανιτάρια, φασολάκια, καρότα, παντζάρια, πατάτες, γλυκοπατάτες κ.λπ.

Αγγλικά εκπαιδευτικό βίντεο

Γαλλικό εκπαιδευτικό βίντεο

Συγκρίνετε άρθρα
  • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0